Andra

Nu är Lily här!

Nu är vår älskade dotter Lily här! Olof och jag är så lyckliga över vår lilla familj. Hon föddes för snart två veckor sedan, nästan fyra veckor för tidigt. Allting gick dock fint ändå, men vi var inlagda på Neo-avdelningen i en vecka innan vi fick komma hem för snart en vecka sedan. Vi befinner oss fortfarande i vår bebisbubbla här hemma, och försöker anpassa oss efter vår helt nya tillvaro. Lily verkar än så länge vara lika matglad som resten av familjen, vilket känns betryggande.

Jag vill samtidigt passa på att tacka för alla gratulationshälsningar och lyckönskningar som vi fått via Facebook, Instagram, mail, telefon och post. Många kramar till er alla!

17 juni, 2014

35 kommentarer

 1. Ja, alltså vi blir fortfarande lika glada för er skull när vi läser om er Lily, Anki får tårna i halsen (!) och Håkan drar på smilbanden:) Åter igen ett stort grattis, och krama lite extra på Bally från oss, det är viktigt att man inte glömmer bort syskonen när ett nytt dyker upp i familjen!
  Kramar i massor!
  PS. Midsommar blir det, oavsett hur ni ordnar till det:)

 2. Vilken bedårande söt liten tös ni fått. GRATTIS i stora lass!! Njut ni av er bebisbubbla tiden går så fort så ta vara på den så mycket ni kan. LYCKA till med er lilla familj! Kram önskar (Majas matte).

 3. En sådan liten pärla! Visst måste man få ha sin lilla bubbla..inget blir ju någonsin detsamma, livet får en annan mening o plötsligt finns en större anledning till så mycket. All lycka till er!

 4. Grattis till er underbara lilla prinsessa <3 Förstår att ni är i totallycka nu….underbart! Ta nu hand om varann och njut! Kram från mig till er alla <3

 5. Herrejisses, vilken liten goding! Och världens i särklass gulligaste frisyr! Har svårt att tänka mig att vi ska få en sådan liten kompis om några månader. Grattis till er! Hoppas ni alla mår bra. Kram!

 6. Grattis till eran lilla dotter! Sa otroligt sot hon ar. Och sa liten! Och tack for en fin blog. Jag hittade hit for nagra manader sedan och har hittat en massa matinspiration hos dig. Millan

 7. hy
  Vilken bedårande söt liten tös ni fått. GRATTIS i stora lass!! Njut ni av er bebisbubbla tiden går så fort så ta vara på den så mycket ni kan. LYCKA till med er lilla familj! Kram önskar.
  tink you

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration