Andra Öland Utflykt

Catfight på loppisen

Mary och jag konstaterade för länge sedan att vi gillar precis samma saker här i livet. Det var jättetrevligt, ända tills vi hamnade på samma loppis och ville ha samma stol. Då blev det helt plötsligt mycket mer …påtagligt.

Här ser ni en nöjd Mary som har vunnit fighten. Det blev inte så blodigt faktiskt, jag fick helt enkelt ge mig. Man kan ju inte vara hur oartig som helst mot sina gäster. Dessutom har Mary lovat att fjäska med något riktigt gott nästa gång jag kommer på besök.

Det fanns ju en hel del annat att spana in också!

Vi fyndade gamla udda tallrikar, bestick och annat fint som man blir glad av.

Så jo, jag var glad fastän jag förlorade stol-fighten. Och Mary – jag gillar lakrits, dulce de leche och macaroons, bara så du vet. Jag kommer ju snart på besök. Hähä!

15 april, 2013

6 kommentarer

    1. Vi är på loppisen i Gårdby på Öland som heter Hemtrevnad – gamla vackra ting. De har ingen hemsida, men en facebooksida. Loppisen ligger jättenära Gårdby Café och Lanthandel.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration