Andra Reportage

Vi är med i tidningen Hembakat!

Färskt från tryckpressarna! Ut och hugg senaste numret av tidningen Hembakat nu, kära vänner, för däri finns ett reportage om bloggen, Olof och mig på hela fyra sidor!

Det är den duktiga journalisten Jenny Persson som var här för några månader sedan och intervjuade oss som har skrivit artikeln, och reportaget blev verkligen jättefint!

Såhär ser tidningen ut, så att ni inte kommer hem med något annat. Min rara mamma hängde på låset i butiken och var lite för tidigt ute och råkade få med sig förra numret hem istället, något som dock visade sig vara en lyckoträff, för nu har även hon fastnat för tidningen. Trevlig söndag på er, kära läsare!

11 mars, 2012

25 kommentarer

 1. Men åh, stod och funderade om jag skulle köpa den idag, såg att det var påskigt…då tar jag ett nummer imorgon! Ser jättefint!!
  Vad roligt!!!

  GRATTIS!!!!

  Kram Mariette

 2. Grattis! Du är så kreativ vännen!

  Den ska jag köpa och kika närmare i. Min son stod över mig när jag fick upp sidan och han konstaterade att han förknippade ditt efternamn med lite fotboll!!!

  Jag sa att hon är expert på fin mat och möjligen är släktingarna lika duktiga på fotboll!!!

  Kramisar Anna

 3. Hihi, jag får frågan om jag är släkt med bröderna Elm titt som tätt sedan jag gifte mig och bytte namn. Men nej, varken Olof eller jag är släkt med dem. Men visst är de duktiga! 🙂

 4. Vad roligt för er, grattis! Ser ut som ett riktigt fint reportage. Jag hinner aldrig köpa tidningar när jag är hemma, men det brukar bli någon dansk mattidning på Kastrup. Men nu till påsk ska jag flyga till Sturup, så kan köpa där! 🙂

 5. I wish I was there to read the story. I don't think we have that magazine here in the US. Congratulations. Tell Bally that his girlfriend Sookie seems like quite a catch.

 6. Grattis! Vad häftigt och så fint reportaget ser ut! Och du, det är ju rent livsfarligt att vara inne på din sida för man vill bara äta och äta och äta. Och sen må illa ;-). Kram!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration