Andra Förrätter

Lingonradio

Idag strax före lunch hade Emmy och jag lingontema i etern. Det bjöds på två olika sorters drinkar, tunnbrödsrullar och bredda kex, allting med lingon i. Receptet på lingonmojiton hittar ni här, och drinken som Emmy bjöd på kan ni läsa mer om här.

Emmys tunnbrödsrullar passar perfekt som tilltugg till välkomstdrinken. Rullarna innehöll, förutom den uppenbara ingrediensen lingon, även rökt kött och getost. Ni hittar hela receptet här hos Emmy.

Mitt bidrag till drinktilltuggen var ganska simpelt i jämförelse, men gott ändå; digestivekex som toppats med en röra av philadelphiaost och rårörda lingon. Till ett paket på 200 g philadelphiaost tog jag 1 dl rårörda lingon. Jättegott! Den som missade radiosändningen men ändå vill lyssna på oss kan gå in här på lyssningsarkivet (strax efter kl 11.00) och göra det.

Efter radiosändningen bar det av till Törneby Herrgård i Kalmar för fredagslunch, det alltid lika trevligt att komma dit, och att kunna sitta ute i höstsolen!

16 september, 2011

10 kommentarer

  1. Vad grymma ni är!
    Och vad gott allt såg ut. Lingon använder man för sällan, sylt är nog det enda med lingon som finns hemma hos oss. Men jag har sett mycket lingon i skogen i år minsann, så det får kanske bli en lingonmojito snart.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration