Andra Restaurang

Kom i luckan

Jag satt och gick igenom bilderna jag har på datorn, och kom på att jag helt och hållet glömt bort att visa bildera från när vi åt på Kom i luckan nära vattnet i Ystad i somras! En hyvens restaurang där man beställer maten i en lucka i något som ser ut som en kiosk, och sedan får färdigmarinerat kött som man grillar själv.


Årets bästa drinklista!

Vad vi valde? Finrött och bubbel!

Man kunde antingen sitta utomhus eller i det här inglasade rummet. Vi var som synes taggade till tänderna. Det var ju matdags!

Herrarna stod för grillandet, Louise för underhållningen.

Medan vi väntade på att köttet skulle bli klart dansade vi lite. Jag tycker att de här bilderna är störtsköna, vi ser verkligen inte kloka ut, någon av oss!

 Vilken feeling, vilken fingertoppskänsla!

Och så över till maten då. Tillbehören som såser, sallader och potatis fick man serverat, och det andra grillade man som sagt själv. Vi grillade – håll i hatten – känguru! Av alla olika sorters kött så är det det som är Kom i luckans specialitet. Det var överraskande gott, riktigt mört och fint!

Kvällen avslutades med tiramisú i det inglasade rummet. Slutet gott, allting gott!

20 september, 2011

16 kommentarer

  1. Det är inte klokt, synd och skam är vad det är helt enkelt och vi skäms nästan för att säga det… Men vi har inte fått tummarna loss och varit där än! Är det klokt, det tar max 5 minuter på cykel dit… Det får bli skärpning till nästa sommar, det är ett som är säkert:)

  2. Vilket toppenställe ni hamnade på…..och roligt hade ni :-)Lite mysigt med att ni fick vara delaktiga i matlagningen med,vissa av er förstås "ler".Andra stod för underhållningen!! Det skall vara gott att leva! Kram på dig!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration