Andra Fest

Nygifta!

Nu har vi gift oss! Vigseln ägde rum i lördags i Torslunda Kyrka på Öland, och middag och fest hade vi på Hotell Skansen i Färjestaden. Det var en alldeles fantastisk dag, och vi är så otroligt nöjda med allting!

Bally höll sig på hemmaplan, men var ändå med under förberedelserna och var finklädd dagen till ära.

Innan vi åkte till kyrkan tog vi lite bilder i trädgården på mina tärnor och mig, och på Olof och hans bestman Jonas. Jag älskar min klänning, den är över 50 år gammal, och jag har fått den av min kära mormor. Hon bar den senast på en Nobelfest på 60-talet, och den är i fantastiskt skick.


Mormor var självklart där, och tyckte det var jättekul att jag kunde ha hennes klänning! Min mormor är världens bästa.

Två andra av kvällens pinglor – toastmastern Louise och min jobbarkompis Marija. De känner ni nog igen vid det här laget! Louise var superbra som toastmaster, och höll ordning på allt och alla. Marija höll ett jättebra och roligt tal under middagen, alla tal som hölls under kvällen var riktigt bra, och det var så roligt att höra dem. Det var så kul att gifta sig att jag skulle kunna göra om det. Eller ja, med Olof då. Ni fattar.

Sedan blev det fest med dans till stället stängde. En riktig toppenkväll! Det kommer att komma fler bilder framöver, jag lovar att lägga ut mer. Bilderna i de här inlägget kommer från toastmastern och tillika sjömanshustrun Louise. När jag har fått bilder på tårtan ska ni få se den också, den var helt fantastisk, och gjord av Bagerskan. Redan nu kan ni se bilder på den här.

18 juli, 2011

40 kommentarer

 1. Stor grattis och lycka till! Vilka fina bilder, och vilket snyggt brudpar! Din klänning är verkligen fin och så roligt för din mormor att se dig i den. 🙂

 2. Grattis och stort lycka till i framtiden! Vad vacker du var i denna underbara klänning….tänk att den är 50 år gammal…otroligt! Ni var ett jättefint brudpar.Kram från mig!

 3. Tack för att vi fick vara med och fira er stora dag. Ni var så fina. Näe, du var otroligt vacker! Ni kommer få söta barn (förstår att pressen inte alls är stor efter alla antydningar), men definitivt inte ludna som lille Bally sa, hi hi. Vi hade jätteroligt på festen, både runt bordet och när vi minglade runt med era fina vänner. Stor kram till er båda.

 4. Grattis och du är fantastisk vacker i mormors klänning WOW : ) vilken brud pingla. Härliga bilder syns att ni hade det toppen : ) lycko kram Sofia

 5. Grattis! 🙂 Du och Olof är jättefina tillsammans! Vad roligt med en klänning med historia. Din mormor måste tyckt om att se dig i den 🙂 Vem fångade brudbuketten? 🙂 Fin Bally var med sin fluga 🙂

 6. Stort GRATTIS till er bägge! och all lycka i framtiden! du såg verkligen helt fantastisk ut i din bröllopsklänning, hur fin som helst 🙂 må ni nu få en fantastisk smekmånad!

 7. Stort GRATTIS, vad underbart! Så otroligt fin klänning och ni ser fantastiskt lyckliga ut. Så mysigt av dig att dela med till oss bloggläsare:-) Ha det toppen på smekmånaden och njut av tiden som nygift!

 8. GRATTIS kära du!! Ni var så fina (och Bally också!!) och brudklänningen var helt fantastisk!

  Ha en underbar bröllopsresa! Väntar med spänning på en "rapport" när ni kommit hem.

 9. Hipp hipp Hurra!
  Grattis til er båda och vilken underbart fin klänning
  Ha en undebar tid i Toscana och hälsa Olof, vi hörs i augusti
  Kram Cissi

 10. Grattis Helena (& Olof)! Vilket otroligt vackert brudpar ni var och jag önskar er all lycka i framtiden! Hoppas ni får en underbar bröllopsresa 🙂

  Kram Emelie

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration