Familjen

Familjefiranden

Helena ElmDe senaste helgerna har varit riktiga familjehelger, och jag har knappt hunnit ta upp kameran för att dokumentera vad vi har gjort. Men det finns ju såklart något positivt i det också, att vara närvarande i stunden och allt.

Föken Frankenstein tårtaFörra helgen firade vi att lilla Evelyn fyllt två. Vi hade lite familjefika för de närmaste, och åt tårtan jag beställt av Fröken Frankenstein i Gårdby.

Lils strösselkakorLils strösselkakor går alltid hem i barnens små magar. I de vuxnas också, för den delen.

barnkalas presentEvelyn fick hårband, böcker och andra jättefina saker.

familjemiddagDen här bilden tog Olof när ingen såg att han hade kameran framme. Sådana bilder blir ofta de allra bästa. Som den här till exempel, där både min kompis Liv och jag helt ovetandes står och liksom bara LEVERERAR.

Det var förra helgen det, och den här helgen firade vi syrrans 40-årsdag. Vi ordnade middag hemma hos oss, och Olof och jag fixade en vegetarisk trerättersmeny för gästerna, med välkomstdrink och små snittar. Det var en jättetrevlig liten middag med ett tiotal gäster, alldeles lagom. Rent receptmässigt var vi i alla fall så smarta att vi la upp resterna av middagen lite fint dagen efter och tog ett par bilder, så det kommer på bloggen framöver, för receptet på den vegetariska huvudrätten var riktigt festligt. Bildleveransen här på bloggen är lite skral sedan Olofs retuschdator som är den som kameran är kompatibel med kraschade för ett tag sedan. Vi har förhoppningar på trevliga erbjudanden på datorer på Black Friday, men blir det inga så får vi ju köpa en dator ändå. Men avsaknaden av en dator har ju även sina fördelar – snart har han målat om ett helt skåp!

19 november, 2018

En kommentar

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration