Andra

En ny kompis!

Jag har ju skaffat en ny kompis! Denna nystiftade bekantskap måste ju självklart luftas här på bloggen. Förra veckan köpte Olof och jag en Kitchen Aid. Jag har velat ha en jättelänge, och nu tyckte jag att det skulle bli dags.

Vi valde den klassiska och mycket politiskt korrekta färgen crème, och passade på att köpa till en köttkvarn till maskinen också. Olof är pepp på att mala högrev och göra fin-hamburgare. Själv är jag pepp på det mesta, och premiärbakade bröd med den redan i helgen.

Och det gick så bra så! Jag har alltid arbetat degen med elvispens degkrokar innan, så det är ju lyxigt att slippa det nu. Vi valde länge och väl mellan en Ankarsrum och en Kitchen Aid, men i alla recensioner verkade det vara ett väldigt jämnt lopp mellan de där två, så då fick designen avgöra. En Kitchen Aid är ju helt klart snygg att se på!

8 januari, 2013

16 kommentarer

 1. Jag har också en creme och den har gått varm i många år här hemma i köket! I helgen köpte jag till ett korvhorn till min köttkvarn. Ska bli spännande att se om jag är redo för egengjord korv eller om tanken får mogna till sig lite… Kostade hur som helst inte mer än 300, så den kan ju damma ett tag utan att det gör ont! 🙂 Kramis

 2. Den är jätte snygg men du skulle ha valt en Bosch eller Ankarsrum i stället de är bättre på degar och att mala köttfärs.
  Ankarsrum duger till kakdegar och att vispa… *sorry

 3. Ja de är verkligen supersnygga!
  Jag har en "wannabe" från Obh Nordica, men den får duga till en amatör som mig;-) Iaf ett tag till, *fniss*
  Ska bli kul och se vad du ska baka allt för nåt nu!
  Kram Anna

 4. Har också en creméfärgad KitchenAid och älskar den verkligen! Kanske låter konstigt att säga att man älskar en bakmaskin, men det kan man 😉
  Är iaf väldigt nöjd med den!
  Läste i en tidning att en KitchenAid har en livslängd på hela 30 år!!

 5. Jag valde precis som du mellan Ankarsrum och Kitchen Aid. Den stora skillnaden är att Kitchen Aid pryder sin plats i köket medan man helst vill ha Ankarsrum i ett köksskåp. Och det är inte kul att asa fram en tung köksmaskin varje gång man vill baka… Jag är säker på att du gjorde rätt val! Jag har köpt till en citruspress som förgyller våra helgfrukostar med nypressad apelsinjuice!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration