Dukning Sponsrat inlägg

Nyårsdukning med tända ljus

Inlägg i reklamsamarbete med Liljeholmens Stearinfabrik

Nyårsdukning

Snart är det nyårsafton! Just nyårsafton tycker jag brukar bjuda in till lite mer variation än julafton både vad gäller dukning och meny. På julen äter man ju oftast samma mat som alltid och dukar ungefär likadant, och så ska det ju vara, det är ju helt i sin ordning.

Nyårsdukning Liljeholmens

Men på nyårsafton tycker jag det är roligt att dels prova en annan maträtt (inspiration till nyårsmaten hittar ni här) och piffa upp dukningen lite. Titta bara vilken skillnad det blir på dukningen när man byter färg på ljusen!

Nyårsdukning vita ljus

Jag samarbetar ju med Liljeholmens ljus som ligger ganska nära där jag bor, och på den här bilden har vi dukat med deras vita antikljus.

Nyårsdukning gröna ljus

Och här har vi bytt ljusen till gröna antikljus i färgen gran. Fint va? Samma dukning, men en annan känsla. De gröna ljusen plockar upp naturens gröna färger extra fint också, och det blir extra vackert i glasverandan hemma hos mina svärföräldrar som bor i de småländska skogarna där vi tagit bilderna.

Tolvslaget

På tolvslaget är det bara levande ljus som får vara tända, det är sen gammalt! Och möjligtvis TV:n i bakgrunden så att man hör nedräkningen till när klockan slår tolv och natthimlen fylls av fyrverkerier.

Jag vill passa på att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!

27 december, 2022

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration