Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookie-information lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälpa vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen du tycker är mest intressanta och användbara.
Strikt nödvändiga cookies bör alltid vara aktiverade så att vi kan spara dina val av inställningar för cookies.
Om du avaktiverar denna cookie kommer vi inte kunna spara dina inställningar. Det betyder att du behöver aktivera eller avaktivera cookies igen varje gång du besöker den här webbplatsen.
Den här hemsidan använder följande tredjeparts-cookies:
_gat
Syfte: Google Analytics, _gat används för att för att begränsa antalet förfrågningar som måste göras till baraenkakatill.se
Domän: baraenkakatill.se
Livslängd: Session
Vänligen aktivera strikt nödvändiga cookies först så att vi kan spara dina inställningar!
På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Det där såg ju hur gott ut som helst! Och med brödet till också såg det ännu smarrigare ut.
ÅÅH, favoritar! Har länge pratat med sambon om att göra egen chili eller pulled pork, känns omsorgsfullt och pyssligt =)
Du har verkligen vackra bilder, till och med på mat (som är så svårt att fota snyggt)!!! Hur gör du egentligen?
Kram Anna
Anna – tusen tack! Men det är inte jag som fotar… jag har turen att vara gift med en riktig fotograf, så jag är bortskämd med bilderna. Titta in på http://www.olofelm.se så förstår du varför… 😉
Ser ju fantastisk gott ut =)
Jag vill oxå önska dig en kanon trevlig fredag och speciellt denna fredag 😉
Kramkram i massor!!
Så gott! Jag gör nästan alltid någon snabbvariant på chiligryta, men nu känner jag att det är dags för långkok. Vem vill inte ha så mört kött?!
Långkok it is!! Underbart gott! Jamie har ett recept som jag tänkt göra länge. Också lång ingredienslista som skrämmer lite. Härlig bild!
Gudars så gott detta såg ut 🙂 Började vattnas i mun på mig! Vilket foto sen,kan platsa i vilken läcker kokbok som helst….din egen Helena:-) Han är skicklig din man med kameran! Denna gryta skall jag testa och brödet verkar busenkelt. Söndag låter toppen för brödbak 🙂 Önskar dig en underbar fredagkväll! Kram.
Tack för fina kommentarer! Lenita – du är världens raraste! Önskar dig en jättehärlig fredagkväll! 🙂
En perfekt fredagskväll tycker jag det låter som!
Kram på dig!
/Malin
Surdegsbrödet, falskt eller ej, var superdupersmarrigt! Gjort det två ggr redan! 🙂 Måste dock fråga om du låter det vara i kylskåp över natten eller ute i rumstemperatur?
Jag håller med Remsan, dags för ett låmg-chili-kok!
Amy – jag har det i rumstemperatur. 🙂
Har snöat in lite på köttgrytor som står och puttrar länge just nu. Smidigt, gott och så känner man sig förbaskat huslig. Ska minsann testa din chiligryta, lät riktigt gott. Kanske tom slår på stort och bakar brödet.
Trevlig helg! /pernilla
Galet gott med riktig chili!!! Och Köttbaren måste jag bara besöka.