Sponsrat inlägg

Presenttips i läder till Fars dag

Inlägg i reklamsamarbete med Nordic EDC

Nyckelring läder egen text

Man har ju hört talas om svågerpolitik, men vad som kommer här är faktiskt reklam för min svågers verksamhet, och den är riktigt bra ska ni veta!

Vimal som är gift med min syster har ett eget företag som heter Nordic EDC där han gör produkter i läder som skärp, plånböcker och nyckelringar med personlig text. När vi var där förra helgen gjorde vi en liten film från hans läderverkstad som ligger på mitt instagramkonto @baraenkakatill idag och på bloggens Facebooksida. Till filmen gjorde vi nyckelringen på bilden där det står Ost & Vin, och på nyckelringen jag har haft på min egen nyckelknippa i ett halvår nu som också syns i videon står det Chips & Dip. (Antar att ingen blir förvånad över ordvalet.)

Alla produkter syr Vimal för hand i sin läderverkstad i Älmhult, och hundarna Leo och Pluto som syns i videon är alltid med. Han har gjort världens finaste hundhalsband och koppel till dem, de finns på hemsidan också att klicka hem i olika lädernyanser.

Produkterna blir bara snyggare med tiden precis som det brukar bli med läder, och de läderskärp som Olof fått av Vimal genom åren är hur snygga som helst. Vimal använder sig enbart av vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö Garveri i sin produktion.

Spana in hemsidan och speciellt Fars dag-tipsen som ni hittar här! Kanske att en plånbok eller ett bälte skulle passa som Fars dag-present till någon du tycker om? Eller en nyckelring med öl-humor? Hittar du inte den text du vill ha på nyckelring är det bara att maila in vad du vill ha skrivet via kontaktformuläret på hemsidan, det kostar inget extra med en personlig nyckelring. Och glöm inte att prenumerera på Nordic EDCs nyhetsbrev för att få 15% rabatt och fri frakt! 

5 november, 2023

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration