Andra Restaurang

På Köttbaren i Stockholm

I lördags åt Olof och jag lunch på Köttbaren i Stockholm. Det är en restaurang som både serverar mat och säljer kött över disk, och som sitter ihop med Melker Anderssons populära restaurang Grill.


Inredningen var genomtänkt och rustik in i minsta detalj, från de rejäla träborden på de kakelsatta golven till industrilamporna som hängde ner från tunga, rostiga kedjor.


Vi fullständigt älskade stället! Om vi bodde i Stockholm skulle vi bli stammisar.

Jag åt en chiligryta på högrev som serverades med salsa, gräddfil och rostat surdegsbröd, och Olof gick loss på råbiff som serverades i en glasburk.

Förutom styckdetaljer kunde man även köpa med sig såser, grönsaker och en hel del annat. Nästa gång jag åker till Stockholm vill jag absolut äta här igen!

13 december, 2011

9 kommentarer

  1. Låter som något för mig och min fästman, vi bor i Stockholm men har aldrig hört eller sett om denna restauran. Vart ligger den? Mysig och inspirerande blogg du har!/Hilde

  2. Vilka underbara bilder! Du var fantastiskt vacker på bilden :-)Man blir tokigt frälst när man träffar på såna här ställen…önska det fanns lite mer av detta hos oss 🙂 Stockholm är en bit bort som sagt.Men jag förstår att detta är ett ställe som måste testas när man besöker storstaden 🙂 Tack för alla fina restaurangtips som du bjuder på med urläckra bilder!Kram.

  3. Men vad snälla ni är, tack hörni! Så då syns det inte att jag döjer ett halvt surdegsbröd i kinderna, vad bra! 😉 Jo, Stockholm är ju inte direkt grannstaden… men det är kul när man hittar sådana restauranger, där de verkligen har tänkt på inredningen. Vi hann med en after work på Griffins också precis vid Centralstationen, också absolut värt ett besök!

  4. Schysst! Jag var inne i den restaurangen/butiken för ett par månader sen… dessvärre blev det varken något inhandlat eller ätit. Men fint var det! God jul!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration