Familjen

Blandade bilder från julhelgen

Jag hittade några blandade bilder från i julas som jag tänkte visa er. Som den här, till exempel, där syrran, Vimal och jag väntar på att få hugga in på kvalitetsfikat hemma hos våra kära vänner på annandagen. Ni ser ju själva hur sugna vi är!Jag verkar dessutom ha tagit ett rejält tag om tryffelfatet och verkar vilja behålla det helt för mig själv. Inga konstigheter.

Liv hade bakat en förstaklassig frozen cheesecake som vi alla åt minst tre bitar var av. Recept på det hittar ni här. Och frozen cheesecake passar ju faktiskt året runt. Ibland river jag ner lite citronskal i min. Om jag inte missminner mig hade Liv haft i lite apelsin i den här. God var den, i alla fall.

Visst hade de dukat vackert? Jag föredrar vintervitt framför orgier i tomtar alla gånger.

På juldagen var vi hemma hos mamma och Günter, och lilla Rose var taggad till tänderna och uppklädd i sin juligaste stass.

Nu är jag så klart partisk i det här ärendet, men vem som helst kan ju se att min lilla systerdotter är en riktig liten sötnos. Och vad hon har vuxit under hösten!

Nu dröjer det ett år till nästa jul, och lagom till tjugondag Knut då julen ska ruskas ut verkar snön och vintervädret vara på ingång. Vi laddar upp med ved till öppna spisen och de sista julkolorna.

Önskar er alla en härlig lördag!

5 Kommentar

 1. Malin`s Diner

  11 januari, 2014 at 11:25 f m

  Tycker du verkar mest på hugget faktiskt, och jag förstår dig! Ser übergott ut!

  Klart Rose är den sötaste lilla hönan av dem alla. Lik sin moster måste detta bero på…

  Kram kram

  1. Helena

   11 januari, 2014 at 1:02 e m

   Malin, du känner mig. Jag är ALLTID på hugget! 😉 Jojo, Rose är så söt så. Men hon är inte lik någon av sina föräldrar, tycker jag. (Inte sin moster heller. 😉 Den hon än så länge är mest lik tycker jag är Vimals mamma. 🙂

 2. Kristin // The Chocolate Box

  11 januari, 2014 at 12:13 e m

  Tror även opartiska kan hålla med om att det där är en riktigt söt liten tjej! 😀

  Trevlig helg!

  1. Helena

   11 januari, 2014 at 1:03 e m

   Detsamma Kristin! Jo, hon är en riktig liten goding! Kram!

 3. Marija

  12 januari, 2014 at 7:07 e m

  Den flickan kommer att bli livsfarlig i tonåren! 🙂

Lämna en kommentar