Familjen

Blandade bilder från julhelgen

Jag hittade några blandade bilder från i julas som jag tänkte visa er. Som den här, till exempel, där syrran, Vimal och jag väntar på att få hugga in på kvalitetsfikat hemma hos våra kära vänner på annandagen. Ni ser ju själva hur sugna vi är!Jag verkar dessutom ha tagit ett rejält tag om tryffelfatet och verkar vilja behålla det helt för mig själv. Inga konstigheter.

Liv hade bakat en förstaklassig frozen cheesecake som vi alla åt minst tre bitar var av. Recept på det hittar ni här. Och frozen cheesecake passar ju faktiskt året runt. Ibland river jag ner lite citronskal i min. Om jag inte missminner mig hade Liv haft i lite apelsin i den här. God var den, i alla fall.

Visst hade de dukat vackert? Jag föredrar vintervitt framför orgier i tomtar alla gånger.

På juldagen var vi hemma hos mamma och Günter, och lilla Rose var taggad till tänderna och uppklädd i sin juligaste stass.

Nu är jag så klart partisk i det här ärendet, men vem som helst kan ju se att min lilla systerdotter är en riktig liten sötnos. Och vad hon har vuxit under hösten!

Nu dröjer det ett år till nästa jul, och lagom till tjugondag Knut då julen ska ruskas ut verkar snön och vintervädret vara på ingång. Vi laddar upp med ved till öppna spisen och de sista julkolorna.

Önskar er alla en härlig lördag!
11 januari, 2014

5 kommentarer

  1. Tycker du verkar mest på hugget faktiskt, och jag förstår dig! Ser übergott ut!

    Klart Rose är den sötaste lilla hönan av dem alla. Lik sin moster måste detta bero på…

    Kram kram

    1. Malin, du känner mig. Jag är ALLTID på hugget! 😉 Jojo, Rose är så söt så. Men hon är inte lik någon av sina föräldrar, tycker jag. (Inte sin moster heller. 😉 Den hon än så länge är mest lik tycker jag är Vimals mamma. 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration