Andra Utflykt

På morgonpromenad i Haga

Det är något speciellt med att promenera i en stad tidigt på morgonen, när morgondiset börjar klarna upp och staden vaknar till liv. Gatorna är fortfarande tomma sånär som på andra hundägare, och den klara morgonluften blandas med dofterna av nybakat bröd från bagerierna. I söndags när vi var i Göteborg smög vi oss ut med Bally och gick en tidig morgonpromenad i Haga.

Morgonpigga caféägare ordnade med utemöbler, skyltar ställdes fram och sittdynor placerades ut. Morgonrunda i Haga – jag rekommenderar det!

28 mars, 2012

13 kommentarer

  1. Det ser helt fantastiskt ut!

    Visst är Haga helt underbart! Trots att det inte är långt bort för mig att åka till Göteborg, gör jag det på tok för sällan. Får bli ändring på det bums!

    Anna

  2. Flashback – det var många år sedan nu, men på den tiden jag bodde uppe vid Masthuggskyrkan promenerade jag genom ett Haga just på väg att vakna nästan varje dag på väg mot jobbet. Fint.

  3. Visst är Haga vackert!Så många små mysiga gator,butiker och fik med underbara bakverk:-) Julmarknad i Haga är ett måste!! Härliga foton ni tagit:-) Kram!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration