Andra Fest

Bortskämda.

Häromkvällen var vi ju på hundkalas, och ni kan ju tänka er vad bortskämda de tre små jyckarna blev! Det var Sookie på bilden här till höger som fyllde år, och den fina tårtan med ett S på bestod av leverpastej och skinka. Smaskens i små hundmagar!

Olof hade säkert kunnat äta upp hundtårtan också, men tillsammans med oss övriga tvåbenta höll han sig till rabarberpajen som Liv hade gjort. Det är så gott med rabarberpaj att jag funderar på att äta det ikväll igen.

Här har vi någon som blir bortskämd! Mamma matar Bally med leverpastej…

…och lite skinka.

Melly var som vanligt hungrig och lät sig väl smaka. Den här gången var det i alla fall mat som slank ner, för när det gäller den här lilla damen kan annars vad som helst tuggas ner i det lilla underbettet. Hon är långt ifrån kräsen och tar ordet street food på bokstavligt allvar på sina promenader.

Men nu hörni, nu är det fredagsmys! Olof står i köket och lagar mat och jag är så hungrig att magen kurrar. Snart blir det fredagspasta!

1 juni, 2012

10 kommentarer

 1. Alltså hahahahha, jag vill vara er hund då! Ni verkar behandla eran hund bättre än min mamma behandlar mig… 🙂 Tack för din kommentar, de värmde <3

 2. Gud vilken underbar hund Melly verkar vara. Fick nästan ont i
  hjärtat. Vad är hon för ras?

  Tack för en toppen rolig blogg! Jag älskar Öland också!

 3. Hej,
  Jättefina bilder som vanligt i bloggen och alltid fyndig text!

  Lilla Melly är världens goaste och gladaste hund, helt underbart temperament. Hon är en Shih Tzu på precis ett år, så snart blir det nytt hundkalas igen, det ser lilla sociala Melly mycket fram emot.

  Hälsar Mellys matte som är Helenas mamma

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration