Andra Utflykt

Matbloggare som lagar indiskt!

Igår var vi ett gäng glada matbloggare som strålade samman hemma hos Amy i de småländska skogarna. Här syns halva skaran av underbara matälskare som Olof och jag fick äran att träffa igår.

Emmy känner vi ju sedan tidigare, hon och Amy hade förberett så fint inför vår träff. (Imorgon vid 11.30-tiden pratar Emmy och jag för övrigt om mat i Sveriges Radio P4 Kalmar, om ni vill lyssna.)

Här är fantastiska Amy, i full färd med att göra tvättäkta indisk chai till oss övriga innan vi åkte hem i förmiddags. Det är framförallt Amy som har organiserat med vår träff, bjudit in oss till sitt hem och handlat, stått i och fixat.

Imorgon kväll kommer ett mycket mer ingående inlägg med vettiga bilder från vår indiska matlagningsfest, de här halvsuddiga bilderna är från min mobilkamera. ICAs tidning Buffé var där och gjorde ett reportage om det också, minsann! Men mer om det imorgon. Så det här var bara en liten teaser, som man brukar kalla det. Men om ni är nyfikna så har redan Amy och Mårtenssons hunnit blogga om det!

3 juni, 2012

7 kommentarer

  1. Ser också fram emot bilderna så jag kan drömma mig bort lite! Ni förstår inte hur tacksam jag är för att jag fick en inbjudan, ni är alla så duktiga så jag känner mig lite out of your league här 😉 Vad härligt att ni hade en fin helg <3

  2. Tack själva för en underbar härlig helg! Så inspirerande det har varit att få umgås och prata med likasinnade… tiden gick alltför fort!

    Som sagt, har ni vägarna förbi oss så tveka inte att höra av er, vårt hem är alltid öppet för er kram!

  3. Så spännande att få se dina fina bilder, där blir man aldrig besviken 🙂

    Det verkar som om ni hade hur trevligt som helst, vilken kanonidé!

    Ha en riktigt bra vecka!

  4. Tack vänner för en fantastisk helg och bra sammarbete i köket Helena. Ska blir spännande att se Olofs bilder (lite skämmigt minst sagt när jag stod där med min lilla mobilkamera ;)) Kram på er!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration