Andra, Utflykt

Matbloggare som lagar indiskt!

Igår var vi ett gäng glada matbloggare som strålade samman hemma hos Amy i de småländska skogarna. Här syns halva skaran av underbara matälskare som Olof och jag fick äran att träffa igår.

Emmy känner vi ju sedan tidigare, hon och Amy hade förberett så fint inför vår träff. (Imorgon vid 11.30-tiden pratar Emmy och jag för övrigt om mat i Sveriges Radio P4 Kalmar, om ni vill lyssna.)

Här är fantastiska Amy, i full färd med att göra tvättäkta indisk chai till oss övriga innan vi åkte hem i förmiddags. Det är framförallt Amy som har organiserat med vår träff, bjudit in oss till sitt hem och handlat, stått i och fixat.

Imorgon kväll kommer ett mycket mer ingående inlägg med vettiga bilder från vår indiska matlagningsfest, de här halvsuddiga bilderna är från min mobilkamera. ICAs tidning Buffé var där och gjorde ett reportage om det också, minsann! Men mer om det imorgon. Så det här var bara en liten teaser, som man brukar kalla det. Men om ni är nyfikna så har redan Amy och Mårtenssons hunnit blogga om det!

7 Kommentar

 1. Mårtenssons kök

  3 juni, 2012 at 6:55 e m

  Spännande teaser det där, ska bli så kul att få se era fina bilder från helgen!
  Tack än en gång för en kanonhelg, minnen för livet:)

  Kramar från oss till er!

 2. Alexandra - Kärlek på tallrik

  3 juni, 2012 at 7:01 e m

  Ser också fram emot bilderna så jag kan drömma mig bort lite! Ni förstår inte hur tacksam jag är för att jag fick en inbjudan, ni är alla så duktiga så jag känner mig lite out of your league här 😉 Vad härligt att ni hade en fin helg <3

 3. Amy's piece of cake

  3 juni, 2012 at 7:21 e m

  Tack själva för en underbar härlig helg! Så inspirerande det har varit att få umgås och prata med likasinnade… tiden gick alltför fort!

  Som sagt, har ni vägarna förbi oss så tveka inte att höra av er, vårt hem är alltid öppet för er kram!

 4. Hovkonditorn

  4 juni, 2012 at 1:36 f m

  Så roligt ni har haft det! Jätteroligt att Amy tog initiativ till en sådan träff!

 5. Anna

  4 juni, 2012 at 3:57 f m

  Så spännande att få se dina fina bilder, där blir man aldrig besviken 🙂

  Det verkar som om ni hade hur trevligt som helst, vilken kanonidé!

  Ha en riktigt bra vecka!

 6. Kaksmulan

  4 juni, 2012 at 7:37 f m

  Tack vänner för en fantastisk helg och bra sammarbete i köket Helena. Ska blir spännande att se Olofs bilder (lite skämmigt minst sagt när jag stod där med min lilla mobilkamera ;)) Kram på er!

 7. Ölandstok

  4 juni, 2012 at 3:17 e m

  Vilken trevlig ide! Låter som en mycket trevlig träff 🙂

Lämna en kommentar