Andra Mat på resor Restaurang

På Flippin Burgers i Stockholm

I helgen när vi var i Stockholm besökte vi det vrålhippa hamburgerhaket Flippin Burgers. Det var vår vän Jonas som yrkade på att ett besök på Kungsholmens nya stolthet var obligatoriskt för vår Stockholmsvistelse. Vi trodde att Jonas skämtade när han sa att det öppnade kl 17.00, och att vi behövde vara där 16.45 och köa för att få ett bord till första sittningen, för annars skulle vi få vänta i över en timme på bord. Utomhus.

Men som den vane storstadsräv han är, så hade han självklart rätt. Kön ringlade sig lång redan när stället öppnade, och vi hade turen att få ett bord i den första sittningen. (Man kan nämligen inte boka.)

Inredningen passade stället som hand i handske, och fotona på väggarna föreställde olika hamburgerställen som ägaren besökt på sin resa genom USA i jakten på den perfekta burgaren. Och jag skulle nog vilja påstå att han har lyckats i sin jakt, för hamburgaren var makalöst god. Och brödet ska vi inte ens tala om. Jag ger maten 5 av 5.

De hade milkshakes också! Här har vi beställt in milkshakes i Ben&Jerrys-smaken Cookie Dough. Som ni ser är jag hejdlöst pepp på att få hugga in på min milkshake.

Här ligger Flippin Burgers, på Kungsholms Strand 157, mitt bland bostäder och bilverkstäder. Vill ni läsa en annan trevlig, och framförallt rolig, recension av Flippin Burgers, tycker jag att ni ska klicka in er här på Jonas kompis matblogg Bacon – A love story, jag älskar hans träffsäkra beskrivning av klientelet som ”skäggiga män i medieglasögon”.

13 november, 2012

9 kommentarer

  1. Å herregud.
    Jag är så hungrig.
    Det här inlägget gjorde det inre bättre.
    Får dock nöja mej med mcdonalds i kväll brist på planering å tid. :S

    Jag äter oftast hamburgare på restauranger faktiskt, så där här stället hade ju varit drömmen å besöka. 😀

  2. Vill bara berömma dig för en riktigt trevlig blogg! Blir så glad och inspirerad av den, är inne varje dag och kikar. Och just nu väldigt sugen på hamburgare 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration