Familjen

Jylpyntat

Jag vann kampen om granen! Höhö! Därmed ligger jag risigt till inför nästa år… Men den här julen får jag i alla fall njuta av en stor och burrig kungsgran. Vi har inte klätt den än, men med tanke på alla hundar som kommer att jaga varandra runt granen får vi nog satsa på en ganska sparsamt pyntad gran. Vitrinskåpet däremot har fått se sig pyntat med kransar – min nya obsession. Kransar är ju hur kul som helst!
Man kan ju hänga kransar i stort sett överallt, har jag kommit fram till. Ovanför öppna spisen, till exempel.

I övrigt är jag inte så förtjust i julpynt, jag har aldrig gillat att ha massa tomtar framme. Jag föredrar att plocka in naturen istället, och trycka ner små hyacinter i skålar eller tekoppar.

Och en och annan köpe-attiralj, så klart! Julkuddarna från HM Home gör sig jättebra i fåtöljen…

…tycker i alla fall Bally som brer ut sig över kuddarna och tar mattes läsfåtölj i besittning. Fåtöljen återfås mot fjäsk och tuggben. Eventuellt.
19 december, 2011

10 kommentarer

  1. Det är ju bara så fint! Alltihopa, granen, Bally och förstås alla kransar! Ja du också så klart. Hos er ser det ju verkligen ut som jul, så mysigt. Hoppas att ni får en riktigt fin jul. Kram från Anna, Mattias, ja Larsson o Julia mé förstås!

  2. Åh, jag längtar tills vi tar in vår gran. Jag var inte med och valde i år… Så nu återstår att se om vi måste möblera om. Berra har en förmåga att ta i rejält när det gäller granval…

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration