Andra Säsong Utflykt

Korvgrillning i snön

Ni vet hur Olof alltid engagerar sig (och Bally) i någon kreativ form av matlagning när jag är borta? Det gjorde han den här gången också, när jag var i Malmö på bloggeventet. Fast den här gången blev det inte kreativ blodpudding, utan korvgrillning i snön istället. Jojomänsan, i min frånvaro dammade han för första gången i vinter av grillen och utövade vintergrillning tillsammans med hunden.


Resten av sällskapet bestod av hans gamla vänner Leffe-öl och Västervikssenap. Inga vänner som jag kommer något vidare överens med, men han gillar dem.

Först när husse ställt in skärpan fick han syn på den här hårige lille korvtjuven genom kameralinsen, som smugit sig fram och närmat sig den oskyldiga grillkorven med öppen mun och god aptit.

 Men korven räckte som tur var åt båda.

Sedan fick Bally sitt vanliga ”efter-maten-ryck” och sprang omkring i trädgården som en dåre. Extra roligt är det så klart att springa i snön, när den yr kring tassarna och svansen står som ett litet streck i luften.

15 februari, 2012

13 kommentarer

 1. Men är korvtjuven så söt som Balley är så är väl allt förlåtet. Fast snacka om bevis…det hjälper inte att se oskyldig ut när det finns bildbevis:-)

 2. Vilka underbara vinterbilder….
  Kul idé att grilla ute, varför måste man vänta till sommaren för? 🙂
  Bally verkar vara en liten hund
  med stort hjärta & som verkligen njuter av livet…
  Kramar!
  Anita K

 3. Så mysigt det ser ut!! Vad kul det var att träffa på dig!! Det känns ibland lite som att man "känner" sina bloggkompisar på riktigt;-)
  Imorgon ska jag ha pysselkväll med min atjejkollegor, då blir det tomatsoppa och "fusksurdegsbröd" á la dig!!
  Kram Anna

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration