Andra Butiker Utflykt

På Fritsla Tyglager

När vi ändå var i trakterna kring Borås i helgen passade vi på att titta in på Fritsla Tyglager som drivs av Lena med bloggen Aratorp. Hade jag haft större väska hade jag kunnat tänka mig att ta med mig hela butiken hem. Vid närmare eftertanke ser jag ser faktiskt ganska gravid ut på den här bilden, men så är inte fallet. Det enda som jäser i min mage för tillfället är kakor och glass. Det är bara jackans skärp som har lagt sig i en vilseledande båge över magen på bilden.

Hade det här varit min butik hade jag inte gått hem efter stängningsdags, jag hade gjort mig en kopp té och dragit upp fötterna under mig i soffan och parkerat mig där för resten av kvällen.

Ja, så sant som det är sagt.

Vårens nyheter från Green Gate skapade stort köpsug…

…liksom alla härliga skyltar och badprodukter.

…och koffertar! Kokboken Junk Food ligger högt upp på önskelistan.


Jag fotar mig själv i en spegel! Höjden av tekniskt kunnande. Olof står bakom och skakar uppgivet på huvudet.

Vad köpte vi då? Olof slog till på en axelremsväska i läder som han ska ha som ”manbag” med alla grejer han släpar fram och tillbaka till jobbet varje dag. Den han har nu köpte jag till honom för sju år sedan, och den håller på att falla i bitar, så inköpet var väl motiverat. Själv införskaffade jag mig en kopp från Green Gates vårkollektion, som jag numera har som lattemugg på jobbet. Allting blir faktiskt lite roligare med fint porslin, skulle jag vilja påstå.
23 februari, 2012

16 kommentarer

  1. Åh, vad roligt att du varit i Lenas fina butik på riktigt. Jag förstår om det var mycket du velat shoppa med dig. Älskar alla dessa fina skyltar hon har.

  2. Wow!Vilken butik:-) Hade kunnat övernatta där! En butik helt i min smak må jag säga.Förstår att du gick o mös där:-) Kram.

  3. det är så det ska kännas i en riktigt sjysst inredningsaffär. Att man inte vill gå hem utan krypa upp i ett hörn med en kopp te. Då har man lyckats tycker jag

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration