Andra Förrätter Vegetariskt

Minipajer till buffén

De här små portionspajerna är perfekta att ha på buffén, oavsett årstid, de passar till allt. Till 6 minipajer i lite större portionsformar (eller 10-12 lite mindre formar) behövs följande:

500 g ricottaost
1 dl crème fraiche
1 ägg
3 dl hackade, smörfrästa champinjoner
2 dl riven parmesanost
3 msk rostade pinjenötter
2 msk hackad persilja
salt och peppar

Hacka och fräs champinjonerna och rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Blanda samman alla ingredienser och klicka ut i portionspajformar. Grädda dem i ugnen i ca 20 min. De ska knappt få någon färg, bara en stabil konsistens. De här pajerna är godast och bör ätas samma dag som de har gjorts.

24 juni, 2010

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration