Andra

Ny blogg!

Välkomen till mitt första blogginlägg! På den här bloggen kommer jag att skriva om mitt stora intresse – att äta, baka och laga mat. Det var nog rangordning där, faktiskt. Jag kommer även att göra små inlägg om annat som har med mat att göra, som tips på var man handlar bra varor, äter god mat och får tag i bästa fikat! (Fika är viktigt.) Restaurangtips, shoppingtips och annat kommer också att florera i bloggen. Eftersom jag bor på Öland och handlar mycket av mina ingredienser i lokala små butiker, kommer det nog att bli en del fokus på Ölandsregionen.

För övrigt är det lika bra att jag nämner det redan nu: Jag gillar inte nyttig mat. Bara så ni vet.

5 Kommentar

 1. Jonas

  29 september, 2009 at 9:24 f m

  Schyssta bullar, jag har lagt upp din blogg på min netvibes nu… =)

  Kram J

 2. Marija

  29 september, 2009 at 12:01 e m

  Hej kompis!
  Lycka till med din nya matblogg! Fast jag tycker att du skulle startat du vet vad blogg istället. Så kunde alla sitta på din blogg och trycka!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Caroline

  29 september, 2009 at 12:36 e m

  Hej min vän!

  Vad roligt det ska bli att följa din blogg! Den ser jättefin ut. Kram!

 4. Anonym

  1 oktober, 2009 at 8:49 f m

  Den här bloggen ska bli kul att följa, jättefina bilder och trevlig text. Ser fram emot många bra och enkla recept, eftersom matlagning tyvärr inte är mitt största intresse, därför är jag så glad att du har det!
  Kram från Mamma

 5. Lollo

  2 oktober, 2009 at 4:32 e m

  vi vet att du inte gillar nyttiga saker gumman..:) men vi tycker om dig väldigt mycket iallafall…kul att du startat en blog!!! kommer slaviskt följa den…hihih

Lämna en kommentar