Andra Vardag

Blodpudding…?

När jag var i Stockholm passade Olof på att äta sådant som jag inte gillar, som blodpudding, isterband och fisk. Den här bilden fick jag sms:ad till mig när jag befann mig i Sundbyberg och som bäst satt och smorde i mig älgfärsbiffar hemma hos min kompis. ”Riktiga män i rutigt äter blodpudding”, stod det. Olof hade hängt på sin rutiga skjorta på Bally fotograferingen till ära. Bally har aldrig kläder på sig, men om man mutar honom med blodpudding så har han visat sig vara ganska flexibel.

Själv har jag svårt för blodpudding. Det luktar gott när man steker det, det är billigt och går snabbt att tillaga, men… nej, det hör inte till mina favoriträtter. Men för mina herrar i rutig flanell här hemma ligger det utan tvekan på topp tio-listan!

22 maj, 2011

24 kommentarer

 1. Ha ha ha, vilken underbar bild!!!!
  Jag hade dött om jag fått en sån bild av min man 😀
  Man undrar ju hur han fick lilla Bally att sitta still och så fint?..
  Men blodpudding som är så gott? Fast jag förstår vad du menar, konstigt att gilla något med blod i egentligen 😀

 2. Hemma hos oss äter bara jag och barnen blodpudding. Tänka sig, en rätt som Berra ratar. Milia äter helst sin rå (brrr…) och morötter bredvid, Lowe sin med bara lingon och jag ville helst ha en morotsröra eller vitkålsröra till.
  Skönt att killarna i flanell få vara ensamma ibland 😉

 3. Hahaha, underbar bild! Faktiskt serverats älgfärsbiffar hos oss idag, så gott. Isterband blev det förra veckan och blodkorv äter vi gärna – fast sällan i rutig flanell:)

 4. Fantastisk bild, otroligt roligt! Som ur en Roy Andersson-film. Det är bara att tacka och ta emot att det är blodpudding de äter när du är borta, hade ju kunnat vara intressantare och godare saker du gått miste om:-) Ha en bra vecka!

 5. Jag kan inte annat än hålla med de andra före mig, vilken UNDERBAR bild! Lätt den roligaste bilden på länge! Och du är för härlig, skrattar så jag storknar, det där med ipren på ditt ben hahaha!!!! Kram kram

 6. Håller med ovanstående kommentarer! Helt fantastiskt bra bild!
  Och jag är som du, tycker att blodpudding luktar gott när man steker det, men har väääldigt svårt för att äta det!

 7. Vilken höjdarbild!! Verkar som om husse är lika lugn o fin som Bally :-)Fantastisk bild!!! Förstår att dom passar på att gotta sig när matte rymmer fältet. Kram.

 8. Men- Blodpudding, Isterband & Fisk…är ju så gott!
  Men smaken är som baken…
  Kola såsen ska jag prova!
  Gör själv en chokladsås som Alla tjatar om "Är det den där såsen" haha så god är den…men kul att prova nåt nytt
  Ha en fin vecka!
  // Gizze

 9. Underbar bild!
  Och jag som också har rutigt på mig idag har desutom ätit blodpudding till lunch 🙂 Trots att man kan äta så mycket god gourmetmat så kan jag verkligen längt och få cravings efter blodpudding. (Och det var det suget som gjorde att jag inte kunde vara veggis mer än tre år…)

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration