Andra Butiker

I gamla Mellby Skola

Ikväll sitter jag på ett Scandic i Skåne och bloggar, och det slog mig att jag ju faktiskt har massa bilder kvar från Kiviskturen häromveckan som jag inte har visat här på bloggen än. Som besöket på Mellby Skola utanför Kivik, till exempel. Det är inte en skola (längre) utan en helt fantastisk affär!

Jag älskar den här typen av affärer, och vill köpa allt jag ser. Lullull när det är som bäst! Vackert porslin, ruffig industridesign, zink och kläder.

De säljer antikviteter också. Och har ett Bed and Breakfast, visade det sig när jag spanade in deras hemsida som finns här. Om Olof och jag tar en tur till Kivik och sjömanshustrun Louise inte kan härbärgera oss, ligger det här stället otroligt bra till, kan jag säga.

Här står jag och betalar min nyfunna lattemugg med små fåglar på, och Bally tycker (karl som han är) att det faktiskt får vara sluthandlat och dags för mat. Helst kött.

Så här ser det ut, ifall ni är ute och åker i trakterna kring Österlen. Absolut värt ett stopp! Dessutom är personalen jättetrevlig, och då är det alltid extra roligt att besöka affärer.

Nähä, om man skulle ta och krypa ner i sin Scandicsäng då, kanske. Man måste ju vara utvilad till hotellfrukosten imorgon!

30 maj, 2012

11 kommentarer

  1. Älskar också att hitta fina inredningsbutiker när vi är ute och åker. Lite shopping funkar alltid.

    Vila dig nu ordentligt, en hotellfrukost vill man vara utvilad för.

    Kram Malin

  2. Ser verkligen ut som ett bra ställe, vi får kanske ta och låna en bil snart och ge oss ut på Österlentur. Fast först får det bli en Smålandstur:)

    Njut nu av frukosten i morgon, det bästa med hotellvistelser!

  3. Ser mysigt ut! Ytterligare något jag inte besökt här i närheten… Det är dags för en Skåne-tur tror jag bestämt, får bli lite när-sightseeing på semestern… Kram Anna

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration