Familjen

Det årliga pepparkakshusbaket

Samma helg som Evelyn fyllde ett år bakade vi det årliga pepparkakshuset.

Som alltid fick vi hjälp av fantastiska Anette, barnens bonusfarmor. Jag har ju skrutit om Anette innan, hur hon har vunnit flera tävlingar i att baka pepparkakshus. När man bakar med Anette går det inte att försöka komma undan med ett litet skjul eller ett hus av simpel modell, hon peppar en alltid till att välja något lite mer extravagant.

Lily var mest peppad på att äta deg. Det vågade hon smaka minsann! Flera gånger om.

Ett klädbyte senare var pepparkakorna klara att dekoreras. Lily gick in för uppgiften med största allvar.

Det gjorde jag också som synes. Med hela kroppen.

Men visst blev det fint?! Jag är supermallig över årets hus som är det finaste jag gjort hittills! Det ska dock erkännas att jag fick ganska mycket hjälp med att sätta ihop det. Okej då, Anette satte ihop det. Men till mitt försvar stod Evelyn och skrek och drog mig i byxbenen hela tiden, så jag kunde inte hjälpa till. Vilket nog var tur, annars hade det nog inte blivit så här bra. Men resten har jag gjort minsann! Håhå.

5 december, 2017

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration