Andra Café och fika Familjen Öland Utflykt

En söndag i vårens tecken

Igår hade vi en helt fantastisk vårdag här på Öland! Temperaturen nådde ända upp till 15C på sina ställen, och vi passade på att åka på utflykt ner till Haga Park på Öland.

Bally tyckte om att springa mellan tallarna, och Lily var mäkta nöjd när hon slapp åka vagn och istället fick åka sele under hela promenaden. Det är ju ganska off road vid Sandbergen vid Haga Park, så det hade varit svårt att dra fram vagnen där ändå.

Vinden var perfekt för kitesurfing, och det var många surfare som prövade vingarna nere vid stranden. Idag kitesurfades det bara, men på sommaren är Haga Park lite av ett windsurfing-mecka.

Sedan gick vi till StrandNära och fikade, det ligger ju på gångavstånd. De hade några nya kakor på menyn, och jag slog till på den helt otroligt goda valnötskakan med kaffegrädde.

Olof tryckte i sig en morotskaka, som inte heller gick av för hackor. Jag vet, för jag smakade innan han själv fick chansen.

På alla borden på uteserveringen stod det krukor med nätta små penséer. Den här veckan tänker jag åka och köpa minipåskliljor och plantera utanför dörren. Vinterns vissna ljung i krukorna ska bort, för nu är det VÅR!

9 mars, 2015

4 kommentarer

  1. Så härligt med vår! Själv satt jag inne på kurs och lärde mig göra salvor på vaxet mina bin gör! Här ska kokas 😀. Strandnära är bästa fikastället. Tur att det ligger så nära! Hoppas på lååång ölandsvår!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration