Familjen

Ettårskalas!

Förra helgen firade vi Evelyns ettårsdag med kalas som sig bör.

Visst var tårtan fin? Jag gjorde den inte själv, jag beställde den av en jätteduktig tjej i Nybro som gör tårtor. Min erfarenhet av sådana här piffiga tårtor är att de oftast är snygga på utsidan men inte lika roliga på insidan (ungefär som att dejta i storstan), men den här tårtan var verkligen helt fantastiskt god, med flera lager av chokladsmörkräm och annat gott. Torrt var det verkligen inte, tvärtom!

Lily var väldigt hjälpsam när det kom till att öppna presenter.

Hon fick en burk med pärlor, som det sedan pärlades vilt med.

Evelyn är mest vild med sin nyckelpiga. Hon springer omkring med den där nyckelpigan genom hela huset, och går hon in i en vägg eller fastnar på en tröskel bankar hon den i golvet tills hon kommer över och förbi. Olof hävdar att hon har ärvt det personlighetsdraget från mig. Själv tar jag det som en komplimang.

En mycket lyckad dag, med fina presenter till en fin liten tjej.

21 november, 2017

4 kommentarer

  1. Härligt med ettårskalas! De är så fina, era flickor! Tårtan är jättesnygg och bra att den var god också. En del är som du skriver ganska tråkiga!

    Jag ser med visst vemod tillbaka på den där tiden. Nu senast när min dotter fyllde 28 önskade hon sig en slöjdyxa, haha! Kram!

    1. Tusen tack Erika! Åh, en slöjdyxa minsann! Tiderna förändras. Ska bli spännande att se vad de här tjejerna önskar sig om 20-30 år. 🙂 Stor kram!

    1. Tack så mycket Lotta! Ja, hon är en liten raring, tycker om att pussas gör hon också, hon ska alltid fram till andra bebisar och försöka pussa dem på huvudet. Det blir ibland ganska blött. 😉 Det är många som säger att hon liknar Lily, det ska bli spännande att se om hon också får lockigt hår.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration