Andra Frukost

Frukost i trädgården

Imorse åt vi frukost i trädgården. Helt underbart att man äntligen kan börja göra det! Idag utlovas det 20 grader och sol här på Öland, ibland har man tur att det fina vädret kommer när man faktiskt är ledig.

Obligatoriskt hos oss på söndagar: fusksurdegsbröd.

Jag älskar sådana här lugna dagar, när man bara ska vara hemma och kan engagera sig i vad man ska äta till lunch och middag. På sådana dagar brukar vi avsluta frukosten med att bläddra i kokböcker för att få inspiration till dagens maträtter. Och vi verkar ha kommit fram till något; gazpacho till lunch och grillat till middag. Hoppas att ni också har en fin söndag, därute!

20 maj, 2012

14 kommentarer

 1. Å ni verkar ha så mysigt jämt! Underbart! Inte annat än att jag blir lite avis på er! Ni verkar så fina ihop och har kul tillsammans! Trevlig söndag!

 2. Vilken underbar frukost ni har i finaste trädgården:-) Här lyser solen för fullt och man får nästan nypa sig i armen för att förstå att det är sant!! Här blev det go äggröra med bacon på frukostaltanen med kärestan <3 Bara så härligt att bara vara! Kram på dig vännen och ha en fortsatt underbar söndag!

 3. Men visst är det ljuvligt med sådana dagar som denna, matplanering och bläddrande är finfin syssla det!

  Porslinet ni har är det en här som blev helt förälskad i, så himla fint tycker frun i köket!

 4. Hej! Jag har startat en grupp på Facebook för Sveriges alla Bak- & Matbloggar (http://www.facebook.com/groups/289001334523696/ ). Tanken med gruppen är att stärka gemenskapen mellan bloggare (inom mat och bak) och därmed hitta en plats där vi alla kan diskutera, hjälpa, tipsa och prata om allt annat som hör blogglivet till. Vore jättekul om även du skulle vilja vara med. Klicka på länken och begär att gå med.
  Ha en härlig kväll!
  Kram, Lisa

 5. Vilka härliga bilder! Vi har också ätit frukost i trädgården flera dagar i sträck nu. Det gör mig verkligen så lycklig…

 6. Visst har det varit underbart! Vad jag har längtat efter att det ska bli så varmt så det är skönt att äta frukost ute. Vilket fint porslin ni har! Nästan synd att använda.

 7. Alltså gud jag vill leva erat liv. På helgerna är det katastrof hos oss.. Jag vill äta mysig helgfrukost, mamma bantar och vill bara ha ett ägg, och sen bråkar alla och slutar oftast med att vi är osams.. 🙁

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration