Andra Öland

Fynd på landsbygden

Den här helgen har det varit precis lika soligt som förra helgen då det var skördefest här på Öland, men inte alls lika varmt. Här kommer några fler bilder från förra helgen, då vi åkte runt på södra Öland. Ett av stoppen blev en loppis där jag fyndade en trälåda med skruvar i för 20 kr. Säljaren tyckte jag var konstig som inte ville ha skruvarna utan den gamla slitna lådan istället, han menade att det var skruvarna som var intressanta. När jag har gjort rent min lilla låda ska jag fylla den med grönsaker och färska kryddor!

Louise försökte locka till sig ett får….

…men rönte större framgångar med shoppingen istället.

Säga vad man vill om Ölands vägar, men vackra är de!

Nere vid Ottenby såg vi kungshjortar…

…och i Grönhögen hittade vi träskor! På självbetjäning, dessutom. Jag har nog aldrig handlat träskor på självbetjäning förut. Det finns en första gång för allt! Kanske vore något för Manolo Blahnik att börja med?

Vi poserar i våra nya träskor. Working it!

Sedan hittade vi en livboj att posera med också…

…i Grönhögens fina lilla fiskehamn. Fastän jag är uppvuxen på Öland hittar jag nya små pärlor hela tiden!

9 oktober, 2011

10 kommentarer

  1. Kunde du inte erbjuda honom (säljaren alltså) att köpa skruvarna om de nu var så intressanta?…

    Helt säkert så delar vi vinsmak, så Zenaton ska du absolut ta och prova. Riojan är tillagd på listan och ska köpas så fort vi är i affären igen, vi har ju inte direkt blivit missnöjda med dina andra tips.

    Ha en finfin vecka,
    kram

  2. Vilka söta träskotjejer :-)Har inte haft såna sen jag var liten…jag älskade mina träskor!Visst är det härligt att fynda trälådor….man kan ha dom till mycket..tex.plantera ljung o prydnadskål.Så vackert med detta på trappen :-)Jag förstår att det är lätt att förshoppa sig när man åker runt Öland och hittar alla dessa guldkorn. Kram på dig!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration