På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
låter suveränt!! är inte något fan av polka….har du förslag på någonting annat att smaksätta det andra lagret av glass med?
Då skulle jag nog köra på vaniljglass istället, och ersätta polkan med en urskrapad vaniljstång. Om inte annat kan man köra på dubbelt lager dulce de leche-glass annars, tårtan är jättegod med bara ett lager också, jag gjorde den med enbart dulce de leche-glass när syrran fyllde år sist.
Okej, glasstårta får det nog allt bli på onsdag. Tackar!
Vad roligt! Kram på dig, och gott nytt år!
Hur lång tid innan man ska servera den måste man ta den ur frysen??
Det räcker med ca10 min. Är den väldigt frusen brukar jag doppa kniven i hett vatten.
Jag la hackade rostade hasselnötter i marängen och ersatte polkaglassen med hallonsorbet, det blev också gott! Suveränt god efterrätt som är helt färdig i frysen! Denna kommer jag att göra fler gånger!
Det låter som en jättegod variant!
Låter jättegott! Men kan man inte göra marängbotten direkt i sprinformen?
Jag har faktiskt aldrig provat det, så jag vågar inte lämna några garantier. Det vore ju helt klart det smidigaste, men i alla recept på maräng ligger ju marängen ”fri” utan någon form, jag misstänker att det blir för varmt runt kanterna på den om den ligger i en form.