Buffé Sås

Guacamole

Nu är vi hemma igen efter en toppentrevlig helg i Falkenberg som gått i helt i matglädjens tecken! Det var Malin som organiserat alltihop och bjudit in ett gäng matbloggare till västkusten på en helg fullspäckad med roligheter. Bland annat har vi haft workshop i ett bageri, haft kaffe- och chokladprovning och ätit på Lisa Lemkes pizzeria. Allting kommer att komma upp på bloggen framöver, men än så länge ligger bilderna i kameran och väntar på att vi ska hinna gå igenom dem, så tills dess får ni hålla till godo med Olofs grymma guacamole. Om någon är nyfiken på bloggträffen fram tills uppdateringarna kommer, finns bilder på mitt instagramkonto @baraenkakatill som fick se sig uppdaterat i en chockerande tempo i jämförelse med vad jag brukar rassla ur mig.
Guacamole, ca 4-5 dl
4 st avokado
3 st vitlöksklyftor
1-2 färska
chilifrukter
1/2 kruka koriander
2 lime, pressad saft
1 burk färdigköpt
chunky salsa á 300 g
salt
Gröp ur avokadona och
mortla dem i en mortel, alternativt mosa dem med en drinkmuddlare eller något
annat föremål. Hacka vitlök, chili och koriander och rör ner, samt pressa ner
limejuice. Rör ner chunky salsa, och smaka slutligen av med lite salt. 
14 april, 2014

2 kommentarer

  1. Guckan ser verkligen grym ut! Låter gott med chunky salsa i och det verkar vara bra tryck i den. Ska komma ihåg till nästa gång det blir gucka!

    Jag har hängt med er via Insta och jä-ar vad det togs bilder så jag har inte missat något 🙂 Ni verkar ha haft en toppenhelg späckad med gott!

    Glad påsk till er!

    Kram

    1. Hej Lotta! Det var så synd att du inte kunde vara med, men det blir ju fler bloggträffar. Ska prata ihop med med Emmy, det känns onekligen som att det är vår tur… 😉 Många påskkramar till dig!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration