Andra Butiker Café och fika Utflykt

I Höganäs Saluhall

Första gången jag besökte Höganäs Saluhall var i våras, och sedan dess är jag helt fast. När vi var där för ett tag sedan passade jag på att ta de här bilderna.

Vill man inte bara flytta in? Jag skulle kunna sitta där bakom bröddisken och äta surdegsbröd tills någon släpade bort mig. Det enda jag skulle behöva är lite vispat smör, men det har de säkert.

På våningen ovanför serveras varje dag en buffélunch med ett rejält salladsbord, och ska jag äta lunch i Höganäs kan jag inte tänka mig ett bättre ställe att göra det på. Synd att det händer så sällan bara.

Och så finns det en cafédel också, precis utanför ingången till saluhallen. De där bullarna, alltså. Jag har inte glömt dem. Så har ni vägarna förbi Höganäs, eller närliggande Helsingborg, missa inte Höganäs Saluhall. Dessutom ligger den ihop med Butiken Magasin 36 som säljer inredning och kläder, så jag lovar att ni har att göra en stund!

30 oktober, 2013

14 kommentarer

  1. Ooooh! Vilken saluhall…..vill oxå ha en sån här 🙂 Förstår att du blivit fast och vill återvända. Underbara bilder som jag njuter av 🙂 Tack för finaste matbloggen Helena <3 Kram Lenita

  2. Vilket härligt ställe! Jag är fascinerad av hur ni alltid lyckas hitta dessa charmiga ställen. Men du är väl som en spårhund när den doftar finfika någonstans 😉

  3. Jag instämmer helt! Mitt första besök på Höganäs Saluhall var i somras, sista dagen på Mölle-semestern, och gissa om jag var ledsen att vi inte hade åkt dit tidigare! Det blev storinköp som släpades med tillbaka till Stockholm. Underbart ställe där man helt klart vill flytta in!
    Med vänliga matglada hälsningar från Katinka i mitt Kitchen!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration