Andra Reportage

Kivik och Österlen

Idag har jag med ett resereportage om Österlen i Barometerns lördagsbilaga Bonus. Jag älskar Österlen, med alla mysiga små fik, musterier och loppisar. För att inte tala om den vackra naturen! Det är faktiskt nästan som att åka utomlands. Jag är så glad att min fina skånevän Louise har introducerat mig för alla dessa underbara pärlor, hade det inte varit för henne hade jag inte känt till något av alla de ställen jag tipsar om i reportaget.


Texten är för lång för att lägga ut i ett blogginlägg, men de guldkorn jag tipsar om finns redan beskrivna i äldre blogginlägg. Som det mysiga surdegsbageriet KIN med det bohemiska trädgårdscafét, den stora loppisen på Karossgården i Gladsax, gourmetpizzerian Friden strax utanför Kivik, och Fritidsbarens svulstiga wienerbröd vid Sandhammarens vackra strand. Det takbeklädda lilla ståndet med äppelmust på den översta bilden finns i Kivikås.

5 maj, 2012

4 kommentarer

  1. Skåne är verkligen otroligt vackert! När vi var i Malmö förra helgen åkte vi kustvägen upp sen, sååå vackert! Så dina tips får sparas till nästa tripp, för dit måste man åka igen=)
    Hoppas allt är fint med dig annars?
    Kram Anna

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration