Andra Café och fika Familjen Utflykt

Moster igen!

Igår eftermiddag tog mamma och jag tåget till Växjö för att hälsa på syrran, Vimal och deras lille bebiskille som kom för ungefär en vecka sedan. De har ju snart 3-åriga Rose sedan tidigare, och nu har det alltså kommit en liten lillebror, som ska få det indiska namnet Rahi. Han är så liten och söt, och jag har så svårt att tänka att Lily faktiskt också var sådär bebisliten för ett år sedan, men det var hon ju. Rahi kom dock inte fyra veckor för tidigt som Lily, utan bara två veckor innan utsatt datum. Vimals mamma har precis kommit hit från Indien, och det var på håret att hon hann ta sig hit, för ett dygn senare satte det igång.

Efter att den lilla familjen fått återgå till bestyren inne på sitt rum på BB gick mamma och jag ner på stan för en bit mat och fika medan vi väntade på att tåget skulle gå hem igen. Det kryllar ju varken av tåg eller folk på stan på söndagar, så det var inga problem för oss att få ett bord på uteserveringen till PM & Vänners café. Vi åt varsin varm surdegssmörgås med getost, och skålade i vitt vin för Rahi och hans lilla familj. Som i och för sig inte var närvarande, men det smakade väldigt gott ändå.

På PM & Vänner-cafét finns de flesta bakverken att köpa i både liten och stor storlek. I normala fall tycker jag att små bakverk är trams, men när man är mätt på getosttoast så sitter det rätt fint ändå med en liten macaron.

Och på tal om bakverk och fika, idag blir jag intervjuad i den trevliga fikabloggen Robbans bästa. Ni hittar inlägget här.

25 maj, 2015

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration