Familjen

Ni missar väl inte Lucia?

Imorgon kl. 07.00 är det Luciamorgon på TV! Det har jag tittat på så länge jag kan minnas, mamma brukade alltid duka upp frukosten i vardagsrummet framför tv:n den 13:e, och så tittade vi på Lucia och åt lussekatter innan jag var tvungen att skynda iväg till skolan. Traditionen ska absolut föras vidare, så imorgon blir det luciamorgon hemma i vardagsrummet följt av luciafika på jobbet. Jag älskar december-mys!
12 december, 2010

6 kommentarer

  1. Då är Anki på plats på jobbet och förbereder för barnens luciatåg, mysigt värre… Håkan sitter på cykeln på väg till sitt jobb.
    Men när man var liten, då satt man på plats framför tvn.
    Hoppas du får en bra Luciadag

  2. Hos mig är det precis samma! Är uppvuxen med tidig frukost, inklusive lussekatt, på Luciamorgonen. Faktiskt så är morgonen den 13:e lika viktig som dagen den 24:e. 🙂 Och absolut en tradition som jag kommer föra vidare.

  3. Ja det var samma hemma hos mig, Luciamorgnarna var alltid så mysiga med frukost framför tv:n 🙂 Imorgon får jag se ett Luciatåg live, det var länge sen, men det är på min sons dagis så jag vet inte hur bra det kommer låta dock. Måste nog kolla Luciamorgon på tv oxå 😉

  4. Här tjuvstartade vi luciafirandet redan idag med luciafest påsvenska skolan och dottern har lovat att lussa för oss imorgon bitti. Vi har till och med fått lite snö till slut så det ser ut attbli en fin lucia och jag önskar dig detsamma!!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration