Norrings Crêperie i Borgholm
Men nu var det ju crêpesen som hägrade, och vi smorde kråset med varsin pannkaka. Eller galette hette nog min matigare variant, som var toppad med bland annat sparris, stekt ägg och parmaskinka.
Evelyn åt medhavd burkmat. Delar av den hamnade i alla fall i munnen.
Jag var lite orolig över hur det skulle gå att ha med sig båda barnen ut på restaurang, men ibland blixtrar det till och oanade stunder av harmoni uppenbarar sig när Lily sitter still och äter, och Evelyn tuggar nöjt på sin gummigiraff.
Olof gick loss på en pannkaka med glass och kolasås…
…medan jag åt en mjölkfri pannkaka som dessutom var fri från både gluten och ägg i smeten.
Det var underbart väder i Borgholm, och vi fick riktiga sommar- och semesterkänslor när vi satt på uteserveringen. En del drack kallt, vitt vin till sina galetter, och det kändes verkligen som att sommaren hade kommit på riktigt.
Lily hittade några bänkar att klättra på innan vi gick huvudgatan uppför och nedför en gång, och insöp atmosfären av sommarstad.
Härlig blogg roligt att läsa om creperiet jag å min dotter (18 år) skall testa det i morgon då hon fick tips av en kompis ska bli så kul
Vad roligt! 🙂 Hoppas ni får en härlig stund och bra väder!