På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Kul bild 🙂 Taget precis i rätt tidpunkt. Jag kan verkligen känna medlidande för din smärta.
Nämen 🙁 Hoppas det gick bra med fingret. Jag såg också hennes inlägg om rårakor, får se om man vågar sig på det i våffeljärnet. Vårt är iochför dig nytt och bara använt 2gg.
Måg gott
/Nina
Köp ett nytt våffeljärn! nu har du en anledning till att köpa nått nytt och det är alltid kul 🙂
Råkakor och blodpudding med lingonsylt är mums!
Ja, jag hörde om rårakorna… Jag som tänkt skriva att det borde fungera bäst i ett gammalt inkört järn… För mitt är nytt och jag kan tycka att ytan på våfflor blir bättre i ett gammalt järn, men jag har tyvärr inget. Men järnen kanske har ett bäst-före-datum 😉 Hoppas smaken blev bra iaf. Attans att du dessutom skulle bränna dig. Kram.
Snacka om att fånga ögonblicket haha!!! Stackare 😉 Då ska nog inte jag heller testa det, men jag blev bra sugen när jag såg det på Emmys blogg jag med!!! Tack för du tycker om min lilla Larsson… Han får ännu högre ego när jag berättar vad alla tycker om honom så det kommer garanterat fler där han gör sig till 😉
hahaha, vilket härligt foto 🙂 matlagning är inte alltid så lätt! men brukar inte gamla våffeljärn och sånt vara bättre än nya? gammal locktångar är i alla fall bättre än nya så jag tänker att våffeljärn borde vara samma sak av nån anledning…
ja, vi måste köpa lite barstolar bara, sen ska det sippas drinkar i baren! jag funderar på att konstant ha en liten skål chilinötter dä också för den ultimata barkänslan 😉
vill du veta det bästa? vi slipper flyttstäda! 😀 killen vi hyr av hade inte städat alls när vi skulle flytta in, så vi behövde inte städa när vi flyttar ut som kompensation. nu har vi visserligen städat lite ändå, men det där med att skrubba ugnen och göra rent badrummet med en tandborste slipper vi iaf!
oj hoppas du int brände dig allt för illa
Åh stackare dig men det blev en kul bild!
Skulle inte heller fått till rårakor i mitt våffeljärn och jag törs nog inte testa heller.
En av mina favoriträtter!
Ha de´/Karin
Tack för din kommentar 🙂
Det där ser inte så skoj ut, rårakor är kanske inte helt rätt i ett gammalt våffeljärn..
Fick problem en gång när jag skulle vara nyttig och ha grovt rågmjöl i mina våfflor. Såg ungefär likadant ut 😉
Haha, helskön bild! 🙂
Vilken underbar bild! 🙂