Andra Säsong

Sol ute, sol inne

Både igår och idag har vi haft ett strålande vårväder här på Öland, och solens strålar har värmt oss när vi suttit ute på terrassen i lä mot husväggen. Igår bökade vi ut utemöblerna från garaget, och satte oss tillrätta i en solig hörna och fikade på semlor och kaffe. Första utefikat för i år! En alltid lika trevlig företeelse.

Jag har vårpimpat huset med små minipåskliljor på alla möjliga ställen, som lyser upp rummen som glada små solar.

Bally har varit aktiv som vanligt. Som synes. Precis som en katt så flyttar han sig i takt med solen, och lägger sig gärna mitt i en solstrimma på vardagsrumsgolvet eller i soffan. Så fort vi har öppnat altandörren har han slunkit ut och lagt sig på de varma stenplattorna och njutit av våren, han också.

Jag har klippt in lite forsythiakvistar som redan hunnit slå ut sedan bilden togs, som nu lyser gult mot väggen. Vad härligt det är att kunna plocka in våren, eller vad säger ni?

23 mars, 2014

2 kommentarer

  1. Underbara bilder! Älskar allt det vita. Minns du läste min och pojkvännens blogg Kalmarmat, där vi recenserade Kalmarrestaurangernas mat. Nu skriver jag på egen hand. Då vi inte båda kände att vi hade tid.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration