Andra Mat på resor

Uppdatering från Paris!

Godafton kära vänner! Nu sitter jag på hotellet i Montmartre i Paris och skriver. Den där bloggappen jag laddade hem var inte mycket att hänga i granen (vilket i och för sig kan ha att göra med mina egna tekniska begränsningar, jag ska låta det vara osagt) så nu använder jag syrrans dator istället.

Vi har det helt underbart här i Paris! Vi har haft solsken alla dagarna, besökt mysiga restauranger, ätit croissanter, druckit café au lait och franska viner, ätit löksoppa och knaprat macaroons. Vi har hunnit med massor och varit kors och tvärs över Paris, det känns som att vi har varit här i flera dagar trots att vi kom i tordsags kväll. Imorgon blir det hemfärd, och nästa vecka när jag har hunnit gå igenom bilderna ska jag bombardera er med bilder på Paris och alla mysiga små matställen som finns här. Vi hörs snart igen!

21 april, 2012

13 kommentarer

  1. Jag såg först idag att du lagt upp bilder på facebook. De hamnar bara på din sida och inte i flödet bland alla uppdateringar. Det verkar inte gå någon nöd på er alls hör jag. Njut njut!! Här hemma är det ruggigt och grått 🙁 Kram.

  2. Åhh så underbart! Kul med tips då jag bokat bokat resa till mig & kärleken i höst när han fyller 30. 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration