Andra Säsong

Vårfint ute

I helgen sken solen över Öland, och jag bestämde mig för att det var dags att göra mig av med jularrangemanget framför ytterdörren som syrran planterade lagom till första advent. Nu är den stora zinkkrukan istället fylld med färglada små penséer.
Rara och glada små penséer. De var dock mindre glada efter mörkrets intåg då de låg ner och såg ut som de druckit för mycket vin. I själva verket hade de inte druckit alls. Jag är helt enkelt lite duktigare på det här med mat än vad jag är med blommor. Men de fick sig en rejäl slurk, och nu är de glada och uppåt igen.

Självklart hjälpte Bally till vid planteringen, på sitt alldeles egna sätt.

Vintergäcken breder ut sig över hela rabatten nu, och lyser upp trädgården som gula små solar. Tur att de inte behöver vattnas…
28 mars, 2011

11 kommentarer

 1. Så underbara bilder! Själv har jag planterat om mina petunior i helgen, samt sått några nya fröer. Penséerna har liksom inte kommit så långt än men de kommer, sakta men säkert. Kram på dig!

 2. SÅ mysigt att våren är här och vi får börja pilla i trädgården även om man inte är så duktig på det där. Ber en bön att våra tujor trivs efter min plantering, huhuuuu!

  Underbara bilder! 🙂
  Ha en fin vecka söta du!
  Kram

 3. Här snöade det inatt men idag är det fint och soligt igen. =)
  Jag väntar nog ett litet tag till innan jag börjar med plantering av blommor. Jag är förresten precis som du bättre på matlagning än på blomskötsel. 😉

 4. Å så härligt att börja pyssla ute i trädgården, nu är det vår på riktigt! Förstår, har hört att det ska bli riktigt gott kaffe i dom!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration