Familjen

Åka pulka i snön

Nu är hela Öland täckt av ett tjockt lager snö, och igår när vi var lediga hela familjen rotade vi fram pulkorna ur garaget och drog barnen några varv i trädgården och på vägarna runt omkring.

En söndagsaktivitet som visade sig vara mycket uppskattad.

Så länge det är tunt med snö är det lätt att dra dem, men i tjock blötsnö är det ju ett rent träningspass! Jag har inte ansträngt mig så mycket fysiskt sedan jag sprang till bussen 2015. (Sedan köpte vi en bil till.)

Evelyn rynkade på näsan och tyckte det var jätteroligt att äta snö…

…medan någon annan visade hur man gör när man poserar framför kameran.

Bally gillar också snön, han skuttar runt som en yster liten kanin i drivorna.

Att försöka gå i syrrans något för stora kängor var dock inte alls lika kul som att äta snö eller åka pulka. Så vi gick in och klädde av oss jackor, overaller, kängor, mössor och vantar. Det var nästan lika svettigt som att dra två pulkor efter sig. Men absolut värt besväret!

22 januari, 2018

2 kommentarer

  1. Vilka underbara vinterbilder och söta barn okej då mamman är också söt:- ). Inte kan man tro att vi haft någon snö för bara ett par dagar sedan, nu är det barmark igen.
    Kram från tant Marija

    1. Haha! 😉 Nä, den försvann verkligen fort. Kul ändå att vi hann med lite pulkaåkning! Man vet ju aldrig om det blir någon mer snö den här vintern. Vi har redan snödroppar och gula vintergäck i trädgården.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration