Familjen

Årets påskfirande

Hallå därute! Det är nog på sin plats med ett livstecken från min sida, det var ju varit bloggtorka här i flera dagar. Skandal. Och nej, jag har inte smort i mig för många påskägg och ligger och jäser likt en däckad råtta, jag har bara varit lite busy med att umgås. Syrran och lilla Rose stannade kvar efter påskhelgen och blev kvar till idag, så vi har haft kvalitetstid.

Men om vi ska avhandla påsken, så var den jättebra. Vi hann med både besök i Mariannelund och påskmiddag hemma på Öland. Som synes serverade jag en hysteriskt kul soppa. Jag var taggad i alla fall.

Här verkar jag dock ha lugnat ner mig några hekto, och står och drömmer lite. Förmodligen om något onyttigt. Eller dyrt, det kan vara vilket som. Günter och mamma ägnar sig åt middagens sötaste lilla gäst.

Hon ser allt bra sugen ut på soppan, lilla rosen.

Några andra som var sugna på maten var de fyrfotade gästerna som då och då slank in under bordet för att vila lite. Här ligger Melly och trynar, medan Bally med största säkerhet står och tigger lamm av sin husse. Det brukar ju vara ganska tacksamt.

Sedan var det dags för äggletning! Vi fick till några riktigt svåra gömställen, syrran och Olof finkammade varenda kvadratmeter i vardagsrummet innan de hittade sina ägg. Själv sitter jag nöjd i soffan och har redan hittat mitt ägg, och gottar mig åt när de andra letar. Hähä.

Recept och annat kommer framöver, så stay tuned!

3 april, 2013

13 kommentarer

 1. Så stor hon har blivit den ljuva lilla rosen! Ni såg ut att ha haft en mycket trevlig påskhelg!
  Hoppas denna helg som ligger för våra fötter blir lika mycket fylld av kärlek!
  Ha det gott och tack för en underbar blogg! Blir så fruktansvärt hungrig och sugen på en massa gottis när jag är här! Men det är kanske det som är meningen med denna blogg! Kram

  1. Vad söt hon är, vilken goding och med sådär pussvänliga kinder.. Man vill liksom bara gobadigobadigobadi! Ja, ungefär så. Jag ska lugna mig nu.
   Du är fabulös som vanligt darling, kan bara tänka mig att du sniffade reda på ditt godis först av alla! 😛

 2. Vilket fint påskfirande det var hos er! Precis som det brukar, TACK snälla Helena, Olof och Bally! Trots att det var för mycket snö i trädgården för att gömma ägg lyckades vi ju riktigt bra med att gömma dem i vardagsrummet istället, alltid lika spännande!

  Stor kram från Mamma och Günter!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration