Andra Restaurang

Fridens pizzeria i Kivik

I idylliska Kivik ligger den utan tvekan mysigaste pizzeria jag någonsin varit på. Den heter Friden, och är en underbar liten oas som ligger på en gammal äppelgård.

Louise och jag är exalterade över våra pizzor! Och de gick inte av för hackor, de bakades på mjöl från Saltå Kvarn och gräddades i vedugn, och man kände i varje tugga att det var hög kvalitet på råvarorna. För att inte tala om deras hemgjorda äppelmust! Den var helt underbar, jag köpte med mig en flaska hem.

Fönstrena ser ut som gamla kyrkofönster, vilket bidrar ytterligare till den mysiga atmosfären.

Vi var de sista gästerna att lämna stället, annars brukar det inte vara så här tomt, så det kan vara bra att boka bord, eftersom stället är ganska litet invändigt. Utvändigt finns det däremot fler platser.

Jag vill åka hit igen! Snart!! Fridens pizzeria har en hemsida som ni hittar här.

23 juni, 2010

7 kommentarer

  1. Å va mysigt det ser ut! Dit vill jag! Får bli en dagsutflykt sen efter bröllopet… Trevlig midsommar till dig Helena! kram Anna

  2. Kivik som jag tycker så mycket om. Detta tips bokmärker jag. Vad kul att du lämnade en kommentar hos mig så att jag hittade hit, gillar dina fina foton.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration