Andra, Butiker

Bagaren och Kocken

I helgen var vi och hälsade på Tessan och Henrik, och blev rejält bortskämda med riktigt goda måltider. Ett bättre värdpar får man leta efter! På lördagen var vi i Göteborg och gick i butiker, strosade på stan och besökte mysiga fik. Dagen inleddes med ett besök på Bagaren och Kocken, ett mecka för alla som gillar bakning och matlagning. Jag ville ha ALLT.

Jag har den gula formen, men den rosa skulle inte heller sitta fel… Kan man ha för många formar från Rice?

Fina saker från Green Gate…

Tessan och jag är nöjda efter att ha handlat köksgrejer! Att man blir glad av shopping är ett faktum.

9 Kommentar

 1. Yasemin

  25 januari, 2010 at 6:49 e m

  Åhhh ser ut som ett mecka för mig. Vill ha rice, vill ha green gate, vill ha allt :=) Måste ta mig dit någon gång. Är jätteavis. Men glad för att du fick shoppa i alla fall.

 2. Anna

  26 januari, 2010 at 7:01 f m

  Å va mysigt det ser ut! Ja det är märkligt det där men det är sant!

 3. Marija

  26 januari, 2010 at 9:04 f m

  Såg den gula formen hos Helena och dök in på Bagaren & Kockens nätbutik. Slog till och köpte både den gula och den röda. Endast 90 kronor i frakt och ursnabb leverans. Så även om man bor långt borta hindrar det inte från att shoppa. Fast det är nog en upplevelse att få botanisera direkt i butiken! Formarna är underbara, man blir så glad bara av att titta på dom.

 4. I Nadjas kök

  26 januari, 2010 at 1:02 e m

  Himmel vad avundsjuk jag blir på dig. Varför är inte Göteborg lite närmare….

 5. Pernilla

  26 januari, 2010 at 1:05 e m

  jag förstår inte hur det kommer sig att jag aldrig varit dit, jag är inne på deras webshop titt som tätt men åker aldrig till själva butiken. vad är det för fel på mig? nu måste det ändras på 🙂

 6. Kalasgott

  26 januari, 2010 at 2:42 e m

  Jag älskar verkligen sådan butiker!! Riktigt dåligt av mig att jag bara har varit där en endaste gång trots att jag bor bara någon mil därifrån… Rice formarna är galet söta, och greengate porslin får jag aldrig nog av!!

 7. En Sida Med Mat

  27 januari, 2010 at 12:05 e m

  NEJ, man kan inte få för många formar av Rice!! 🙂

  Den butiken hade jag blivit ruinerad i !!!

 8. Helena Ljunggren

  27 januari, 2010 at 3:28 e m

  Jag vågar inte gå in på Bagaren och Kocken 🙂

 9. Karin

  29 januari, 2010 at 9:05 e m

  Åh så mkt fint, måste besöka nästa gång jag är i Göteborg. Köpte mig 4 green gate skålar idag, såå fina =)

Lämna en kommentar