Andra

En bulle i ugnen

Igår bakade jag bullar! Gott som alltid. Men om sanningen ska fram, har jag hållit på med ett helt annat bullbak ända sedan i höstas.

Om allting går som det ska, kommer Olof och jag att bli föräldrar i sommar. Vi är jätteglada och förväntansfulla, och ser fram emot det hela så otroligt mycket.

Olofs kvälls- och helgprojekt är numera att fixa med det framtida barnrummet, ett hemmafixarprojekt som känns extra roligt. Så det är vad vi har gjort i helgen; bakat bullar, njutit av vårvädret och tillvaron, och fixat här hemma. Det finns inget jag hellre vill göra just nu.

6 april, 2014

57 kommentarer

 1. Har helt och hållet kommit av mig med att läsa bloggar, men jag är så glad att jag ramlade in här just ikväll!! Stort, stort grattis!!! Vilket härligt äventyr ni har framför er!!!
  Kram

 2. Åhhh vilka underbara nyheter så fin du är strålar : ) Stort grattis till er båda och Bally förstås ; ) kram från Hjo Sofia

 3. Så fin du är! Det var länge sedan jag såg dig nu så magen putar aningen mer nu 🙂 Det är så spännande. Undrar vad det är för en liten sötnos där inne. Kramar!

 4. Fantastiska nyheter, stort grattis! Du är otroligt vacker, strålar verkligen av kärlek. Önskar er all lycka. Kram från Linnéa, en trogen läsare.
  ps, det brynta smöret är som en bit av en regnbåge.

 5. Men! Era lurifaxar! Grattis, grattis, grattis, grattis, gud så härligt! Och vilket underbart foto på dej, ja på Olof också så klart! Åh, vi är så glada för er skull.
  Stora, stora kramar till er alla tre.

 6. Ett stort grattis till det kommande barnet!!! Va spännande!!!! Vi väntar också på vår lilla tjej, som fortfarande finns i Thailand men förhoppningsvis får hon komma hem till oss i sommar! Kramar Anna

 7. Hej! Jag tittar in på din blogg lite då och då eftersom jag tycker att den är så förträffligt inspirerande och rolig att läsa. Dessutom är jag hopplös i köket så jag behöver alla tips jag kan få 😉 Stort grattis till dig & Olof! Jag önskar er all lycka! Kram din "derivata-kompis" Emelie

 8. Åh grattis! Har läst din blogg ett tag nu och tycker verkligen om den. Så fantastiskt med barn, ni har en underbar resa framför er :-). Skulle bli jätteglad om du kunde berätta vilket märke din underbara vita klänning är förresten. Mvh Gun

 9. Den ser lite torr ut den där bullen i ugnen, mycket finare bulle på framsidan av dig 🙂 Varmt och stort grattis till er. Lycka till hela vägen!

  Kramar!

 10. GRATTIS!!! Du ser jättefin ut i din "lilla" mage. Tänk att Bally ska bli "storebror", vår lilla Maja hälsar till honom och gratulerar med ett wow…wow!
  Maritha

 11. Vilken helt fantastiskt fin nyhet 🙂 Blev varm i hjärtat när jag såg den fina bilden på dig! Så vacker med denna urgulliga mage.
  Jag hoppas du mår bra och bara njuter av din tid som gravid. Massor av kramar från mig till dig Olof & Bally <3

 12. Stort grattis! Jag brukar läsa din blogg och har testat flera av recepten du delat med dig av, de har alla blivit en succé! =)
  Jag fick själv min andra dotter nu i slutet av Januari. Det är otroligt häftigt, går inte att förstå känslan helt förrän man själv upplevt det! =)
  Stort lycka till med bebisen!

 13. Alltså Gud!! Hur har jag lyckats missa att du/ni har en bulle i ugnen?
  Stort stort Grattis till er båda 👏👏👏 så sjukt kul juuuue ☺

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration