Andra

Finbesök i blåsväder

I helgen har vi haft finbesök av sjömansfolket, därför har det varit skralt med blogginlägg. Men det har ätits precis lika mycket som vanligt! Fredagkvällen inledde vi med ett glas kallt rosé i vår nyinköpta, Blocket-fyndade hammock (jag anar en ny fredagstradition!), och sedan grillade Olof kött som vi åt med aioli och potatis ute i trädgården. Nu går det äntligen att sitta ute och äta i trädgården även på kvällarna! Ja, inte alla kvällar kanske, men de mindre kyliga. Och det finns ju filtar, om inte annat! I lördags hann vi med en tur på stan, glass i en blåsig hamn och en tur till Gårdby på östra Öland.

Bally älskar sådana här helger, när det inte är för varmt, inte för kallt, och han kan häcka nedanför grillen i hopp om att någon ska tappa något.

Och så var det ju Eurovision igår också! Vi hade bullat upp med chips och dip som sig bör, och såg hela festen från början till slut. Jag tycker att rätt låt vann, och att Petra Mede var riktigt duktig som programledare.

Nu blir det bakning och matlagning här hemma, följt av den klassiska hundpromenaden. Önskar er en fin söndagkväll!

19 maj, 2013

3 kommentarer

  1. Det absolut sämsta med att ha en fjuttbalkong som vi har är att man inte kan ha en hammock att gunga i där ute… Suck… Hammock är verkligen underbart och barndomsminnen, avkopplande och rofyllt, de allra bästa slumrarna tar man i en sådan…
    Vi vill också ha hammock!

    Men chips hade vi i alla fall och festivalen kikade vi på, Mede var lysande och vi älskade hennes "bidrag". Att Danmark vann var inte mer än rätt, även om vi inte hade tyckt illa på om Malta tagit hem det heller.

    Ha en finemang vecka alla tre,
    kramar

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration