Andra Restaurang Utflykt

Garaget i Höganäs

Det händer grejer i Höganäs! När vi var där sist för två år sedan fanns i stort sett bara saluhallen och Magasin 36 på samma yta, numera har det byggts ut med fler butiker och det här fantastiska mathaket – Garaget!

Så här ska en hamburgare smaka. Den här burgaren var så god och perfekt att den får 10 glada burgare av 10 på hamburgerskalan. Det är nog bara Flippin Burgers burgare i Stockholm som kan mäta sig med den här hamburgaren, utav de jag har smakat. Den var otroligt saftig, vilket nog kan tillskrivas en rejäl fettmängd. Fett är gott, så är det bara.

Vi hade bokat bord för att vara på säkra sidan, då det var lördag och stället är ett populärt tillhåll.

Det fanns annat på menyn också, men cheese & fries kändes som ett givet val.

Inredningen var störtskön, och passade maten perfekt. Det är kul när ett ställe gör en grej till 100%. Garagets ledord är junk food royal, motorer, öl och musik.

Ska ni till Höganäs och botanisera i saluhallen eller flukta på flådig inredning på Magasin 36, missa inte att äta här. En bättre burgare får ni leta väldigt länge efter, sanna mina ord.

22 juli, 2015

2 kommentarer

  1. Men åh, det måste ju vara dom som det stod om i senaste numret av Femina. Det såg så attans häftigt och inbjudande ut, nästan så vi skulle kunna tänka oss att hyra bil för att köra dit och käka.

    1. Åh, den artikeln har jag inte läst. Men det är verkligen värt att hyra bil för! Så finns ju Höganäs jättefina saluhall i anslutning till Garaget också, och inredning och kläder. Och så kan man passa på att besöka Råå utanför Helsingborg när man ändå är ute och kör ju.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration