Andra Öland Utflykt

Utflykt på morgonen

Imorse var det någon som väckte oss tidigt, så när frukosten var uppäten och disken undanplockad var klockan fortfarande inte ens åtta. Eftersom de ständigt pessimistiska väderprognoserna utlovade regn från lunchtid (vilket jag kan live-konfirmera i skrivande stund) passade vi på att åka på en morgonutflykt.

Vi packade in hund och barn i bilen och åkte till Lerkaka strand, som ligger på Ölands östra sida.

Sanden var ljus och mjuk med grästäckta sanddynor i bakgrunden, lite som på Böda Sand, fast utan människor.

Folktomheten kan i och för sig ha berott på att klockan var runt 9 på morgonen och det var blåsigt och småkallt. Bally höll sig undan vågorna som han brukar. Man kan ju bli blöt om tassarna, hemska tanke.

Och nu är vi hemma igen, och regnet droppar från en grå himmel, vilket SMHI menar ska fortsätta fram till klockan 21 ikväll. Och nu åskar det också, så nu får jag väl dra ut sladden ur datorn. Häpp!

25 juli, 2015

8 kommentarer

  1. Vad fina bilder! Skönt att ni inte råkade ut för några andra MÄNNISKOR! Yngsjöbadet i Åhus påminner lite om stränderna på Ölands östra sida. Kram!

  2. Inte dumt alls med morgonpromenader på folktomma stränder, vi lyckades få till en sån tur i torsdags med siktet inställt på att det skulle bli resten av veckan också… jo då, så atte… Jaja, tanken var ju god i alla fall:)
    Kram på er!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration