På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Oj oj oj! Så gott! Dessutom mycket fint serverat.
Mums! Och en väldigt vackert bild!
Fin kväll!
Kram Maria
Usch detta är ju rena matporren 😉
Jag älskar ju inte bara getost utan även sparris…hungrig igen, vill ha…
Nu har jag kikat tillbaka på dina inlägg lite…
Mysiga fikastunder och en massa god mat, som du ju alltid så underbart bjuder på här!!!
Detta med getostkräm lät onekligen spännande….det ska jag testa vid tillfälle!
Kram Mariette
Wow! Riktigt gottigt och lyxigt på vårbuffén! Och verkar så enkelt och smidigt att göra också!
… och här läses det som "i glass med sparris och nötter…" hade kanske inte smakat lika gott:)
Tycker mej känna igen tröjan på denna bilden från tröjan på galgen i lanthandeln?
/Anki
Ser och "låter" väldigt smakfullt. Måste prövas till nästa fest, snyggt ///
Så sött och fint dekorerat!
Ser verkligen smakligt ut!Du är så duktig kompis!
Vilka läckerbitar! De ger sannerligen habegär så bäst att bokmärka direkt.
Yum!
Mums så gott det lät! har du nåt bra tips till nåt gott vin till det?
Fia
Mårtenssons och Kaksmulan, ni är skarpsynta! 🙂 Visst är det klänningen från Gårdby, den är hur skön som helst.
Fia – till getost och sparris tycker jag att det vita vinet Boulder Bank passar bra, Systembolaget tipsade mig om det en annan gång när jag lagade något med just getost och sparris. Det har nummer 6367 på systemet. 🙂
Tack för ett vacker och som det låter väldigt gott tips. Skall prova redan i kväll.