På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Gud vilken härlig blogg du har!
Vad gott det ser ut! Har aldrig vågat testa denna efterrätt innan men nu kanske jag vågar 🙂 Tack!
Det där låter ju lite kul att prova!
Mums, det var väl detta vi gjorde på Törneby på din möhippa? Kram kompis
Jag minns det som igår när mamma någon gång under det glada 80-talet gjorde glass och sockerkaka med maräng i ugn. Vi (barn) satt som klistrade för att se om glassen verkligen inte skulle smälta i ugnen och det tog nog en bra bit in på 90-talet innan jag kunde släppa fenomenet glass som inte smälte i ugnen 🙂
Jag älskar Glace au Four, men min mammas version är lite mer tidsödande; bakad havrebotten, hallon, glass och maräng runt om, men jag ska absolut testa din variant, särskilt som jag råkar ha en massa äggvitor över och glass i frysen. Blir nog redan ikväll. Frågan är bara om jag ska ha Amarula eller fläderlikör i? Kanske bäst att prova en av varje?! 😉
Gammal goding, slurp!
Mums, vad gott!
Vad söt du är! Jag älskar ditt förkläde – och ditt recept förstås <3 Ser verkligen spännande ut därinne i ugnen 😉